Technisch detacheringsbureau

Technisch detacheringsbureau

Bent u op zoek naar gekwalificeerd technisch detacheringsbureau om uw bedrijf te verrijken? Dan moet u bij b-source zijn! Onze zelfstandige, ervaren technici trekken voor u én met u samen aan de kar. Zij vragen geen constante begeleiding en leveren werk dat voldoet aan de door u gestelde eisen. Onze werknemers hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in hun vakgebied. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op!

Voor elke klus de juiste technieker

Wij zijn een technisch detacheringsbureau dat gespecialiseerd is op verschillende gebieden. U kunt bij b-source terecht voor techniekers in de volgende specialisaties:

  • machinebouw
  • totaalprojecten
  • industriële techniek

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Aarzel dus niet om ons te contacteren! Als u kiest voor outsourcing is het enige wat u moet doen, de te verwachten resultaten specifiëren. Samen met u stellen we het plan van aanpak samen. Daarna heeft u onmiddelijk de handen weer voor uw core-business. Wij zorgen voor de uitvoering, de begeleiding en desgewenst de werkvoorbereiding. Uw project is bij ons gegarandeerd in goede handen!

Op zoek naar technici bij b-source

b-source is een professioneel technisch detacheringsbureau dat de taal spreekt van elke technieker. De beste ‘right hand technicians’ vindt u gegarandeerd bij ons. Onze gepassioneerde en betrokken medewerkers staan garant voor flexibiliteit, expertise, kwaliteit en efficiëntie. Ook veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij kiezen voor specialisten in plaats van generalisten. U toch ook?

Technisch detacheringsbureau op maat van uw wensen!

Vakbekwame en professionele technici inhuren doet u via b-source! Wacht niet langer en neem meteen contact met ons op via +32 53 80 81 00. Heeft u vragen? Ook dan helpt ons team u graag verder!


Neem vandaag nog contact op met ons

Contact opnemen met b-source

Vergeet uw naam niet!
Vergeet uw e-mailadres niet!
Vul een geldig e-mailadres in!
Vul uw telefoonnummer in!
Vul je vraag of bericht in!

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief