Technieker outsourcing

Bij b-source kunt u rekenen op zelfstandige, ervaren technici die voor u en met u samen aan de kar trekken. Bent u dus op zoek naar gekwalificeerde technici om uw bedrijf te verrijken? Dan bent u bij b-source aan het juiste adres! In plaats van ingehuurde technici die u haast constant dient te begeleiden of waarvan het geleverde werk niet voldoet aan de door u gestelde eisen, leveren wij harde werkers met ervaring. Een technieker voor outsourcing vindt u dus bij b-source!

Voor elke klus de juiste technieker

Kiest u voor outsourcing? Dan is het enige wat u hoeft te doen de te verwachten resultaten specifiëren. Samen bepalen we het plan van aanpak, waarna u direct de handen weer vrij heeft voor uw core-business. Wij zorgen voor de uitvoering, de begeleiding en desgewenst de werkvoorbereiding. Uw project is bij ons gegarandeerd in goede handen. Of u nu op zoek bent naar technici voor de industriële techniek, machinebouw of totaalprojecten, b-source biedt het u allemaal!

Technieker zoeken bij b-source

Waarom kiezen voor b-source? Simpel, wij onderscheiden ons door de volgende aspecten van andere (out)source-bedrijven:

  • b-source spreekt de taal van een technieker
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers in dienst
  • Staat garant voor expertise, kwaliteit, efficiëntie en flexibiliteit
  • Specialisten in plaats van generalisten
  • Veiligheid staat hoog in het vaandel
  • Confidentialiteit wordt zeer ernstig genomen
  • De beste ‘right hand technicians’!

Meer weten

Wilt u direct profiteren van outsourcing via b-source? Dat kan! Aarzel niet om ons te contacteren via +32 53 80 81 00. Daarnaast kunt ook direct contact met ons opnemen via de site. Heeft u vragen? Ook dan helpen we u graag verder. Een ervaren, getalenteerde en hardwerkende technieker vindt u via outsourcing bij b-source!


Neem vandaag nog contact op met ons

Contact opnemen met b-source

Vergeet uw naam niet!
Vergeet uw e-mailadres niet!
Vul een geldig e-mailadres in!
Vul uw telefoonnummer in!
Vul je vraag of bericht in!

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief