Technieker Machinebouw

Wilt u uw bedrijf verrijken met gekwalificeerde technici voor in de machinebouw? Dan helpt b-source u graag verder! De technici die wij voor u beschikbaar hebben zijn harde werkers met ervaring. Bij ons hoeft u niet bang te zijn voor ingehuurde technici die u haast constant dient te begeleiden of waarvan het geleverde werk niet aan de door u gestelde eisen voldoet! Onze techniekers zijn zelfstandig en ervaren en trekken voor u en met u samen aan de kar. Voor een getalenteerde technieker in de machinebouw bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom een machinebouwer van b-source?

b-source onderscheidt zich door zijn betrokken en gepassioneerde medewerkers. Wij staan garant voor expertise, kwaliteit en efficiëntie. Kiest u voor b-source, dan kiest u voor specialisten in plaats van generalisten. Veiligheid dragen wij zeer hoog in het vaandel en wij nemen confidentialiteit zeer ernstig. Wij zorgen er graag voor dat u voor iedere klus in contact komt met de juiste technieker!

Voor elke klus de juiste technieker

U kunt bij b-source terecht voor techniekers in de volgende branches:

Het enige wat u hoeft te doen is de te verwachten resultaten te speficiëren. Samen met u bepalen we dan het plan van aanpak, waarna u direct de handen weer vrij heeft voor uw core-business. Wij zorgen voor de uitvoering, de begeleiding en desgewenst de werkvoorbereiding. Deze werkwijze noemen we outsourcing en is vele malen efficiënter dan sourcing. Uw project is bij ons gegarandeerd in goede handen!

Vind uw ‘right hand technician’ bij b-source!

Zoekt u versterking voor het klaren van uw klus in de vorm van een technieker die gespecialiseerd is in machinebouw? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op. Bel naar +32 53 80 81 00, dan helpen we u graag verder!


Neem vandaag nog contact op met ons

Contact opnemen met b-source

Vergeet uw naam niet!
Vergeet uw e-mailadres niet!
Vul een geldig e-mailadres in!
Vul uw telefoonnummer in!
Vul je vraag of bericht in!

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief