Technieker gezocht?

Bent u op zoek naar gekwalificeerde technici om uw bedrijf te verrijken? Dan bent u bij b-source aan het juiste adres! Bij ons kunt u rekenen op zelfstandige, ervaren technici die voor u en met u samen aan de kar trekken. Géén ingehuurde technici die u haast constant dient te begeleiden of waarvan het geleverde werk niet voldoet aan de door u gestelde eisen, maar harde werkers met ervaring. Technieker gezocht? Dan moet u dus bij b-source zijn!

Technieker zoeken bij b-source

Bij b-source spreken we de taal van een technieker. We onderscheiden ons door onze betrokken en gepassioneerde medewerkers en staan garant voor expertise, kwaliteit, efficiëntie en flexibiliteit. Kiest u voor b-source, dan kiest u voor specialisten in plaats van generalisten. Wij dragen veiligheid hoog in het vaandel en nemen confidentialiteit zeer ernstig. De beste ’right hand technicians’ vindt u gegarandeerd bij b-source!

Voor elke klus de juiste technieker

Of u nu op zoek bent naar technici voor de industriële techniek, machinebouw of totaalprojecten, b-source biedt het u allemaal. Kiest u voor outsourcing? Dan is het enige wat u hoeft te doen de te verwachten resultaten specifiëren. Samen bepalen we het plan van aanpak, waarna u direct de handen weer vrij heeft voor uw core-business. Wij zorgen voor de uitvoering, de begeleiding en desgewenst de werkvoorbereiding. Uw project is bij ons gegarandeerd in goede handen!

Zoek uw technieker via b-source!

Wilt u direct een technieker inhuren voor uw bedrijf? Dat kan! Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel +32 53 80 81 00. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij helpen u namelijk graag verder. Een ervaren, getalenteerde en hardwerkende technieker zoekt u bij b-source!


Neem vandaag nog contact op met ons

Contact opnemen met b-source

Vergeet uw naam niet!
Vergeet uw e-mailadres niet!
Vul een geldig e-mailadres in!
Vul uw telefoonnummer in!
Vul je vraag of bericht in!

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief