Technici gezocht

Bent u op zoek naar gekwalificeerde technici om uw bedrijf te verrijken? Dan moet u bij b-source zijn! Onze zelfstandige, ervaren technici trekken voor u en met u samen aan de kar. Zij vragen geen constante begeleiding en leveren werk dat voldoet aan de door u gestelde eisen. Onze werknemers zijn harde werkers met ervaring. Technici gezocht? Dan moet u dus bij b-source zijn!

Technici zoeken bij b-source

b-source spreekt de taal van een technieker. De beste right hand technicians vindt u gegarandeerd bij ons. Onze betrokken en gepassioneerde medewerkers staan garant voor expertise, kwaliteit, efficientie en flexibiliteit. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en confidentialiteit wordt zeer ernstig genomen. Wij kiezen voor specialisten in plaats van generalisten. U toch ook?

Voor elke klus de juiste technieker

U kunt bij b-source terecht voor techniekers in de volgende specialisaties:

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Aarzel dus niet om ons te contacteren! Kiest u voor outsourcing? Dan is het enige wat u hoeft te doen de te verwachten resultaten specifieren. Samen bepalen we het plan van aanpak, waarna u direct de handen weer vrij heeft voor uw core-business. Wij zorgen voor de uitvoering, de begeleiding en desgewenst de werkvoorbereiding. Uw project is bij ons gegarandeerd in goede handen!

Zoek uw technici via b-source!

Vakbekwame en professionele technici inhuren doet u via b-source! Aarzel niet en neem contact met ons op via +32 53 80 81 00. Heeft u vragen? Ook dan helpen we u graag verder. Ervaren, getalenteerde en hardwerkende technici zoekt u bij b-source!


Neem vandaag nog contact op met ons

Contact opnemen met b-source

Vergeet uw naam niet!
Vergeet uw e-mailadres niet!
Vul een geldig e-mailadres in!
Vul uw telefoonnummer in!
Vul je vraag of bericht in!

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief