Outsourcing werfleider

Bent u als klant ook al geconfronteerd met ingehuurde technici die werk leverden dat niet voldeed aan de door u gestelde eisen? Of die haast constante begeleiding van u vroegen? Onze klanten hebben behoefte aan ervaren en betrokken werfleiders die het verschil willen maken. De techniekers die b-source u biedt zijn in staat om direct mee te draaien in uw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in outsourcing van werfleiders die een verrijking zijn voor uw bedrijf!

Outsourcing door b-source

Is uw organisatie erop voorzien om tijdelijke krachten efficient op te volgen? Alleen dan kan sourcing, ofwel capaciteit inhuren, een oplossing zijn. Het is relatief eenvoudig om capaciteit in te huren wanneer u een onevenwicht heeft in capaciteit of kennis. U dient dan echter zelf nog de nodige aansturing te voorzien. Daarom gaat b-source voor outsourcing van specialisten, wat een kwalitatievere output binnen een kortere doorloopperiode geeft. Daarin maakt b-source het verschil!

Technische werfleiders inhuren

Kiezen voor b-source is een zeer verstandig besluit. b-source onderscheidt zich namelijk door zijn betrokken en gepassioneerde medewerkers. Veiligheid staat hoog in het vaandel en confidentialiteit wordt zeer ernstig genomen. Bij b-source kiest u voor specialisten in plaats van generalisten, die garant staan voor expertise, kwaliteit en efficientie. De complete uitvoering, begeleiding en desgewenst ook de werkvoorbereiding nemen wij u uit handen. U hoeft enkel de te verwachten resultaten te specifieren, waarna wij samen met u het plan van aanpak bepalen. Zo heeft u snel de handen weer vrij voor uw core-business.

Contact

Zoekt u een ervaren technieker voor de machinebouw, industriele techniek of totaalprojecten? Kies dan voor b-source! U kiest dan automatisch voor outsourcing, wat betekent dat u een ervaren en betrokken werfleider tot uw beschikking krijgt. Gegarandeerd een verrijking voor uw bedrijf. Bel gerust naar +32 477 041 49. Wij beantwoorden graag al u vragen en voorzien u van passende technici!


Neem vandaag nog contact op met ons

Contact opnemen met b-source

Vergeet uw naam niet!
Vergeet uw e-mailadres niet!
Vul een geldig e-mailadres in!
Vul uw telefoonnummer in!
Vul je vraag of bericht in!

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief