Ingenieursbureau

Ingenieursbureau op basis van outsourcing

Bent u op zoek naar gekwalificeerd ingenieursbureau om uw bedrijf te verrijken? Dan moet u bij b-source zijn! Wij zijn graag uw rechterhand als het gaat om het uitlenen van technici voor de industriele sector met de kwaliteit en professionaliteit van een ingenieursbureau. Onze zelfstandige, ervaren technici trekken voor u en met u samen aan de kar. Zij vragen geen constante begeleiding en leveren werk dat voldoet aan de door u gestelde eisen. Onze werknemers hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in hun vakgebied. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op!

Professioneel ingenieursbureau

Als uw bedrijf advies of begeleiding nodig heeft voor de invulling en uitvoering van technische projecten is de keuze voor outsourcing snel gemaakt. Wij bieden u de zekerheid van de kwaliteit van een professioneel ingenieursbureau. Zo hebben wij deskundige medewerkers tot onze beschikking die wij uitlenen voor technisch advies op allerlei gebieden. Bijvoorbeeld voor het geven van technisch advies over constructieberekeningen of het opstellen ervan. Of met het verstrekken van advies over de haalbaarheid en veiligheid. Wij maken het onderscheid doordat wij ingenieurs als echte specialisten in het vakgebied leveren en geen algemeen geschoold personeel.

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Aarzel dus niet om ons te contacteren! Als u kiest voor outsourcing is het enige wat u moet doen, de te verwachten resultaten specifieren. Samen met u stellen we het plan van aanpak samen. Daarna heeft u onmiddelijk de handen weer voor uw core-business. Wij zorgen voor de uitvoering, de begeleiding en desgewenst de werkvoorbereiding. Uw project is bij ons gegarandeerd in goede handen!

Voordelen van inhuren ingenieursbureau op basis van outsourcing

Het biedt uw bedrijf of organisatie vele voordelen om techniekers in te huren. B-source levert bijvoorbeeld in deze setting als ingenieursbureau de beste ingenieurs. Uw bedrijf wordt hiermee volledig ontzorgd. Wij hoeven van u alleen maar te weten wat u als resultaat verwacht. Onze techniekers zetten deze verwachtingen om in een concreet en succesvol resultaat. Het is bijvoorbeeld mogelijk om onze technici in te zetten in productiebedrijven met betrekking tot industrieel onderhoud. Of als deskundige storingtechniekers. Ook ten aanzien van projectbedrijven maakt u met outsourcing via b-source de beste keuze. Zo lenen wij technisch personeel uit voor verhuisprojecten, maar ook voor machinebouw en automatisatie. Of heeft u installatietechniekers nodig? Dat regelen wij eveneens.

Ingenieursbureau voor totaalproject

Naast de inzet van ons technisch personeel voor productiebedrijven en projectbedrijven leveren wij eveneens techniekers voor totaalprojecten. Bij deze vorm van outsourcing wordt alle zorg ontnomen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de werkvoorbereiding door onze medewerkers te laten uitvoeren. Dat geldt ook voor de werkvoorbereiding en begeleiding. Of u maakt gebruik van de optie hen de verantwoordelijkheid te geven voor alles aangaande engineering. Om op deze wijze technologisch onderzoek uit te voeren, berekeningen te maken en plannen te maken voor het engineeringsproject.

Ingenieursbureau op maat van uw wensen!

Het is belangrijk dat u de juist techniekers vindt voor uw project. Wij nemen deze taak op ons als u via b-source voor outsourcing kiest. Medewerkers met de kwaliteit en professionaliteit van een ingenieursbureau maken het verschil voor uw bedrijf of organisatie. U krijgt bij ons de technische specialisten die u zoekt. Wilt u meer weten of direct gebruikmaken van onze diensten? Contacteer ons dan via +32 53 80 81 00. Of vul het contactformulier in. B-source staat voor u klaar met de beste right hand technicians


Neem vandaag nog contact op met ons

Contact opnemen met b-source

Vergeet uw naam niet!
Vergeet uw e-mailadres niet!
Vul een geldig e-mailadres in!
Vul uw telefoonnummer in!
Vul je vraag of bericht in!

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief