Industrieel onderhoud

Bent u als klant ook al geconfronteerd met ingehuurde technici die haast constante begeleiding van u vroegen? Of die werk leverden dat niet voldeed aan de door u gestelde eisen? Ervaren en betrokken resourses die het verschil willen maken, dat is waar onze klanten naar op zoek zijn. b-source biedt u precies datgene wat u nodig heeft: professionele techniekers die in staat zijn om direct mee te draaien in uw bedrijf. Gekwalificeerd technisch personeel inhuren voor industrieel onderhoud doet u dus bij b-source!

Industrieel onderhoud door b-source

Kiest u voor b-source? Dan kiest u voor specialisten in plaats van generalisten. Wij dragen veiligheid hoog in het vaandel en nemen confidentialitit zeer ernstig. b-source staat garant voor expertise, efficientie en kwaliteit en we onderscheiden ons door onze betrokken en gepassioneerde medewerkers. Bovendien zorgt b-source voor de complete uitvoering, begeleiding en desgewenst de werkvoorbereiding. Het enige wat u hoeft te doen is te verwachten resultaten te specifieren. Samen maken we dan een plan van aanpak zodat u snel de handen weer vrij heeft voor uw core-business.

Outsourcing

Heeft u een onevenwicht in capaciteit of kennis? Het is dan relatief eenvoudig om capaciteit in te huren. Echter dient u dan zelf nog de nodige aansturing te voorzien. Sourcing of capaciteit inhuren kan dus enkel functioneren als uw organisatie erop voorzien is om tijdelijke krachten efficient op te volgen. Daarom gaat b-source voor outsourcing van specialisten. Dit geeft een kwalitatievere output binnen een kortere doorloopperiode. Daarin maakt b-source het verschil!

Contact

Vind samen met b-source de juiste techniekers voor uw bedrijf. Van machinebouw tot industriele techniek en totaalprojecten, bij b-source bent u ervan verzekerd dat u gespecialiseerde technici inhuurt. Bel gerust naar +32 477 041 49 voor vragen. Daarnaast kunt ook direct contact met ons opnemen via de site. want b-source ondersteunt u graag bij uw industrieel onderhoud!


Neem vandaag nog contact op met ons

Contact opnemen met b-source

Vergeet uw naam niet!
Vergeet uw e-mailadres niet!
Vul een geldig e-mailadres in!
Vul uw telefoonnummer in!
Vul je vraag of bericht in!

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief