Engineering bureau

Engineering bureau

Bent u dus op zoek naar gekwalificeerde technici om uw bedrijf te verrijken? Maak dan kennis met b-source, het engineering bureau op vlak van techniek! Bij b-source kunt u rekenen op ervaren en zelfstandige technici die voor u en met u samen aan de kar trekken. In plaats van ingehuurde technici die u op een constante manier moet begeleiden of waarvan het geleverde werk niet voldoet aan de door u gestelde eisen, leveren wij harde werkers met ervaring. Een gespecialiseerde technieker vindt u dus bij b-source!

Opzoek naar een geschikt engineering bureau?

Waarom kiezen voor b-source? Wij zijn een engineering bureau voor werknemers die gespecialiseerd zijn in techniek. Wij onderscheiden ons door de volgende aspecten van andere (out)source-bedrijven:

  • Specialisten in plaats van generalisten
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers in dienst
  • Staat garant voor expertise, kwaliteit, efficiëntie en flexibiliteit
  • De beste ‘right hand technicians’!
  • Veiligheid staat hoog in het vaandel
  • Confidentialiteit wordt zeer ernstig genomen
  • Wij spreken de taal van een technieker

Voor elke opdracht de gepaste medewerker

Kiest u voor outsourcing? Kies dan voor b-source! Samen met u bepalen we het plan van aanpak, waarna u direct de handen weer vrij heeft voor uw core-business. Wij zorgen voor de uitvoering, de begeleiding en als u wenst ook voor de werkvoorbereiding. Uw project is bij ons gegarandeerd in goede handen. Of u nu op zoek bent naar technici voor de industriële techniek, machinebouw of totaalprojecten, wij bieden het u allemaal!

Meer informatie

wilt u meer te weten komen over b-source, hét engineering bureau op vlak van techniek ? Dat kan! Aarzel niet om ons te bellen via het nummer +32 53 80 81 00. Heeft u vragen? Ook dan helpen we u graag verder. Een ervaren, gemotiveerde en hardwerkende technieker vindt u bij b-source!


Neem vandaag nog contact op met ons

Contact opnemen met b-source

Vergeet uw naam niet!
Vergeet uw e-mailadres niet!
Vul een geldig e-mailadres in!
Vul uw telefoonnummer in!
Vul je vraag of bericht in!

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief