Detacheringsbureau

Op zoek naar een detacheringsbureau dat het verschil maakt voor uw bedrijf? Het outsourcen van technische personeel is onze specialiteit. Wij voorzien met onze service in een oplossing voor verschillende problemen. Bijvoorbeeld als uw bedrijf in de industriele sector op tijdelijke basis extra handen nodig heeft. Wij hebben voor u de perfecte technici in het bestand die op korte termijn inzetbaar zijn voor de door u gewenste periode.

Detacheringsbureau voor industriele sector

Als detacheringsbureau zetten wij ons dagelijks in om de bedrijfsvoering van andere bedrijven zo soepel mogelijk doorgang te laten vinden. Op het gebied van outsourcing van technici is er sprake van veelzijdige mogelijkheden. Bijvoorbeeld met het inzetten van technische medewerkers die met de nodige ervaring en kennis in te schakelen zijn voor productiebedrijven. Of met technische professionals die inzetbaar zijn op het gebied van industrieel onderhoud. Wilt u het meer specifiek? In ons bestand putten wij uit een bron van storingstechniekers die over de juiste expertise beschikken om uw bedrijf vooruit te helpen.

Outsourcing technici voor projectbedrijven

Naast specifieke outsourcing voor de industriele sector leveren wij als detacheringsbureau medewerkers voor projectbedrijven. Bijvoorbeeld als uw bedrijf tijdelijk extra krachten nodig heeft om verhuizingen uit te voeren. Of als u een projectbedrijf heeft in de machinebouw, automatisatie of installatietechniek. Wij onderscheiden ons als detacheringsbureau door gekwalificeerde en ervaren medewerkers in te zetten. U hoeft bij de komst van een van onze ingezette technici in uw bedrijf geen extra tijd te besteden aan constante begeleiding. De technici die wij leveren, weten wat te doen. Het te leveren werk voldoet dan ook aan de door u gestelde eisen. Of overtreft zelfs de gestelde eisen vaak.

Doelgerichte en efficiente inzet: ook voor totaalproject

Als detacheringsbureau weten wij als geen ander dat een doelgerichte en efficiente inzet vruchten afwerpt. Bij iedere opdracht voor outsourcing zorgen wij voor de perfecte match. Dat is onze kracht. Wij leveren dan ook graag een bijdrage aan het realiseren van uw bedrijfsdoelen. U laat ons weten wat u van onze technici verwacht en wij regelen de rest. Uiteraard is het belangrijk dat het doel van het inhuren van een tijdelijke kracht duidelijk is. Bovendien dienen de omstandigheden binnen uw bedrijf zodanig te zijn dat het gestelde doel ook te verwezenlijken is. In aanvulling op het inhuren van medewerkers bieden wij voor uw bedrijf ook de optie voor de uitvoering van een totaalproject. Bijvoorbeeld als u wensen heeft met betrekking tot de uitbesteding van de werkvoorbereiding en/of engineering.

Plan van aanpak

Het is belangrijk dat de doelen en verwachtingen voor de tijdelijke inzet van technici vooraf duidelijk zijn. Daarom stellen wij graag in samenwerking met u een concreet plan op. Dan is het voor en voor ons duidelijk wat de wensen zijn. Vervolgens zorgen wij voor de uitvoering van het plan. Indien gewenst is het tevens mogelijk om de begeleiding en werkvoorbereiding als taak op ons te nemen. B-source maakt hierin duidelijk het verschil. Bij ons is het niet een kwestie van lukraak mensen inhuren. Wij leveren met onze expertise gegarandeerde kwaliteit om op succesvolle wijze het doel te bereiken.

Wilt u profiteren van een detacheringsbureau dat het verschil maakt?

B-source is een detacheringsbureau dat zich onderscheidt door het verschil te maken in het outsourcen van technici. Uw wensen zijn voor ons het uitgangspunt om het resultaat te verwezenlijken. Neem vrijblijvend contact op met b-source door het contactformulier in te vullen. Wij komen graag met u in gesprek dat uiteraard met een vrijblijvend karakter plaatsvindt.


Neem vandaag nog contact op met ons

Contact opnemen met b-source

Vergeet uw naam niet!
Vergeet uw e-mailadres niet!
Vul een geldig e-mailadres in!
Vul uw telefoonnummer in!
Vul je vraag of bericht in!

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief