over b-source

over b-source

Bent u als klant ook al geconfronteerd met ingehuurde technici die u haast constant diende te begeleiden? Of waarvan het geleverde werk niet voldeed aan de door u gestelde eisen?

Say no more, b-source is met die reden de revelatie van de markt. Ontstaan vanuit de behoefte als klant naar ervaren en betrokken resources zijn wij op zoek gegaan naar die technici die met ons het verschil willen maken. Technici die voor u en met u samen aan de kar trekken. Mensen die getraind zijn om mee te denken en indien nodig zaken in vraag te stellen om samen met u de juiste aanpak, oplossing en het gewenste resultaat te verwezenlijken.

Wij zijn ervan overtuigd dat people management heden de sleutel tot succes is. Wij zien people management als een uitdaging om de passie van onze medewerkers te verbinden met hun rol en opdracht. Mensen doelgericht inzetten om samen productief naar een gezamenlijk doel te werken en bij te dragen tot de strategie van uw organisatie. Op die manier zijn we in staat om een multidisciplinair team samen te stellen dat gekenmerkt wordt door inzet, diversiteit, complementariteit, expertise en ervaring.

«your right hand technicians»

Heeft u een onevenwicht in capaciteit of kennis? Dan is het relatief eenvoudig om capaciteit in te huren, echter u dient dan zelf nog de nodige aansturing te voorzien. Sourcing, of capaciteit inhuren, kan dus enkel werken als uw organisatie erop voorzien is om tijdelijke krachten efficiënt op te volgen.

Als u kiest voor outsourcing dan dient u enkel de te verwachten resultaten te specifiëren. Zo hebt u snel de handen weer vrij voor uw core-business. Samen bepalen we het plan-van-aanpak. Wij zorgen voor de uitvoering, de begeleiding en desgewenst de werkvoorbereiding. Deze benadering staat tegenover het klassiek inhuren van mensen. Ook hierin maakt b-source het verschil!

Sourcing aan generalisten of outsourcing aan specialisten? Outsourcing aan specialisten geeft u een kwalitatievere output binnen een kortere doorloopperiode. Neem dit mee als u een partner kiest.Meer weten over b-source ?

Vergeet uw naam niet!
Vergeet uw e-mailadres niet!
Vul een geldig e-mailadres in!
Vul uw telefoonnummer in!
Vul je vraag of bericht in!

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief